CZ | SK | EN
Klientská sekce

Home | ABOUT US | Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Dle GDPR jsme správce osobních údajů. Chceme abyste věděli, jak zpracováváme Vaše osobní údaje (pokud je máme) a jaká jsou Vaše práva.

Informace o zpracování osobních údajů

ÚVOD

Právně závazné znění

Smysl česky

V souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjektů údajů (dále jen „GDPR“) Vás tímto správce osobních údajů, společnost Fénix spol. s r. o., IČO 44961863, Vackova 79, 612 00 Brno, informuje o zpracování Vašich osobních údajů a o Vašich právech.

Dle GDPR jsme správce osobních údajů. Chceme, abyste věděli, jak zpracováváme Vaše osobní údaje (pokud je máme) a jaká jsou Vaše práva.

 

DŮVODY, ÚČEL, ROZSAH A DOBA

Právně závazné znění

Smysl česky

Zákonné důvody zpracování osobních údajů: Zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce, pro plnění smluv a pro splnění zákonných povinností správce

 

Účel zpracování osobních údajů: k naplnění oprávněných zájmů správce, kterými je udržování obchodních kontaktů se zákazníky, dodavateli a servisními firmami; plnění smluv s obchodními partnery; plnění právních povinností vyplývajících z činnosti firmy

 

Rozsah zpracování osobních údajů:

Osobní údaje v kategorii identifikačních a kontaktních údajů

 

Lhůta pro výmaz: osobní údaje jsou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou, nejméně však po dobu danou příslušnými zákony

Zpracováváme jen ty osobní údaje, které nám zákon přikazuje mít a které potřebujeme k tomu, abychom s Vámi mohli zůstat v kontaktu a plnit naše závazky vůči Vám.

 

Za tímto účelem běžně uchováváme jména, adresy, telefonní čísla, e-maily, pracovní pozice, zaměstnavatele a případné další údaje, pokud jsou nezbytné.

 

Vaše osobní údaje uchováváme jen tak dlouho, jak musíme.

 

ZPRACOVATELÉ A PŘÍJEMCI

Právně závazné znění

Smysl česky

Zpracováním osobních údajů může správce pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

 

Zpracovateli jsou:

iNexia, s.r.o, IČO 44961863;

Servernamiru.cz, IČO 76427269;

Bc. Markéta Kubálková, IČO 70465126;

MTJ Service, s.r.o., IČO 25532065;

KELOC CS, s.r.o., IČO 41600681;

O2 Czech Republic a.s. IČO 60193336;

Minolta, spol. s r. o., IČO 00176150;

Google Czech Republic, s.r.o., IČO 27604977

Blackberry (TCL Communication Ltd.);

Geis CZ s. r. o., IČO 44567359

Gebrüder Martin GmbH & Co. KG, DIČ DE142930777

 

Kategorie příjemců osobních údajů:

Firmy, provádějící servis zdravotnických prostředků, poskytovatelé poštovních a spedičních služeb

 

K vašim osobním údajům mohou mít přístup další osoby, se kterými spolupracujeme. Spoléháme se na prověřené partnery v oblasti správy sítí, telekomunikací, servisu a dalších služeb. Tito partneři jsou smluvně vázáni mlčenlivostí a mají stejnou zodpovědnost za ochranu vašich údajů, jako správce.

 

Správce může být v některých obchodních případech příjemcem osobních údajů třetích stran

Osobní údaje třetích stran, pokud jsou nám předány, zpracováváme jen v nejnutnějším rozsahu. A to proto, abychom mohli naplňovat naše obchodní závazky.

 

PRÁVA SUBJEKTU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Právně závazné znění

Smysl česky

  • právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR),
  • právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR),
  • právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR),
  • právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR) a vznesení námitky proti zpracování (čl. 21 GDPR),
  • právo na přenositelnost osobních údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR),
  • právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě podezření, že správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR)

- pokud jste udělili souhlas, můžete jej kdykoliv vzít zpět,

- můžete po nás požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů nebo vymazání těchto osobních údajů.

- máte právo požádat nás, abychom všechny vaše osobní údaje, které nyní zpracováváme, předali jinému správci.

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním vašich osobních údajů máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů, nebo se nejdříve obrátit na zodpovědnou osobu v naší společnosti.

V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu:

Mgr. Milena Matejovičová,PhD., gdpr@fenix.cz

 

 


KLS Martin Group (D) Franke Medical (FI) Fénix Brno (CZ) Trulife (IE) Ondal Medical (D) Ramed (CZ) Caretag ApS (DK) & KLS Martin Group (D) Warwick Sasco (GB) Fénix Bratislava (SK)
« »
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.
Nastavení Souhlasím
Souhlas můžete odmítnout zde.
×
Nastavení cookies

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookies dle kategorií, jak vyhovují nejlépe Vašim preferencím.

Technické cookies

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a všech funkcí, které nabízí a nemohou být vypnuty bez zablokování funkcí stránky. Jsou odpovědné mj. za uchovávání produktů v košíku, přihlášení k zákaznickému účtu, fungování filtrů, nákupní proces nebo ukládání nastavení soukromí. Z tohoto důvodu technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány nebo aktivovány a jsou aktivní vždy

Analytické cookies

Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme anonymně a souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. Díky těmto cookies můžeme optimalizovat výkon a funkčnost našich stránek.

Preferenční cookies

Preferenční cookies umožňují, aby si webová stránka zapamatovala informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například Vámi preferovaný jazyk, měna, oblíbené nebo naposledy prohlížené produkty apod. Díky těmto cookies Vám můžeme doporučit na webu produkty a nabídky, které budou pro Vás co nejzajímavější.

Marketingové cookies

Marketingové cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám dokázali zobrazit co nejrelevantnější obsah nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. To je možné díky vytváření tzv. pseudonymizovaného profilu dle Vašich zájmů. Ale nebojte, tímto profilováním zpravidla není možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas s těmito cookies, neuvidíte v reklamních sděleních obsah ušitý na míru Vašim zájmům.